Electrolux Newsroom Sweden

Vinn slaget mot vardagssmutsen med Ultra Power

Bilder

Nu kan du på ett enkelt sätt hålla ditt hem rent hela tiden, och vinna kampen mot vardagssmutsen. Electrolux Ultra Power är en ny serie sladdlösa dammsugare som kombinerar extrem sugförmåga med upp till 60 minuters användningstid för att besegra damm, smulor och husdjurshår över hela huset. Ultra Power underlättar vardagsstädningen så att du får tid över till viktigare saker.

Slaget mot vardagssmutsen tycks aldrig ta slut. Sand och grus letar sig in från lekparken, smulor intar vardagsrummet och dammråttor multiplicerar sig i hörnen. ”Vardagssmuts dyker upp när du minst anar det och fortsätter att komma tillbaka” säger Christer Månsson, Product Marketing Manager på Electrolux. ”Du behöver en strategi för vardagsstädningen för att undvika irritationsmoment som smulor under fötterna och dammråttor i hörnen”.

Electrolux menar att Ultra Power, deras nya serie sladdlösa dammsugare, är ditt allierade vapen i kampen mot vardagssmutsen. ”Ultra Powers sladdlösa funktion motverkar smutsens mobilitet. Den enastående designen gör det naturligt att förvara Ultra Power framme, där den alltid finns till hands, redo att försvara dig mot oväntade smutsattacker”, säger Christer Månsson. ”Ultra Power gör dessa snabbstädningar snabbare och smidigare. Med mer kraft och längre användningstid kan du städa hela hemmet snabbare och förlänga tiden mellan de större veckostädningarna”.

 
Nu med mer kraft
Alla Ultra Power-modeller är batteridrivna. Det finns en 18-volts- och en 24-voltsmodell som båda drivs av Ni-MH-batterier samt en top-of-the-line-modell med 25,2 volt, utrustad med lithiumjonsceller. ”Redan vid den lägsta användningsnivån är 18-voltsmodellen mer kraftfull än många konkurrenter” säger Christer Månsson. ”25,2-volts lithiumjonsmodellen är den mest kraftfulla sladdlösa dammsugaren vi någonsin skapat, och den håller upp till 60 minuter på en och samma laddning. Det är tillräckligt långt för att hinna städa hela hemmet utan att behöva ladda produkten.”

Den starka kraften skapas av det specialdesignade munstycket som kombinerats med en avancerad fläktteknologi. Munstycket innefattar även en ny, patenterad borstrengöringsfunktion som hindrar hår och ludd från att fastna i borsten och därmed försämra prestandan. Genom att trampa på fotpedalen på munstyckets ovansida separerar man intrasslat hår och ludd från borsten på några sekunder, så att de lätt kan sugas upp.

Ultra Powers egenskaper innefattar:

  • Utbytbart batteri
  • Självstående design
  • Borstrengörare
  • Påslöst, cykloniskt system för optimalt resultat
  • Patenterat filterrengöringssystem för enkel tömning
  • 3-stegs nivåkontroll med booster-funktion
  • Flexibelt golvmunstycke med strålkastare för trånga utrymmen

Kort sagt, den nya serien Ultra Power tar sladdlös städning till en helt ny nivå och ger dig övertaget i den ändlösa kampen mot vardagssmuts.

Ultra Power lanseras under oktober till det rekommenderade priset av 3 350 SEK.

För mer information, var vänlig kontakta Gabriella Picano, PR Manager Sweden,+ 46 (0) 722 309 419 eller gabriella.picano@electrolux.se

 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke