Electrolux Newsroom Sweden

De tio finalisterna i Electrolux Design Lab: Tastee av Christopher Holm-Hansen

Bilder

Önskar du inte att du hade en professionell kocks smaklökar? Electrolux Tastee är en smakindikator som används vid matlagning för att assistera kocken i att lyfta fram matens smaker på bästa sätt. Tastee har formen och storleken av en vanlig sked men med en stor skillnad: Tastee smakar åt dig. Genom receptorer baserade på mänskliga smaklökar talar Tastee om för dig vad du behöver, vad du inte behöver, och ger dig smaksättningstips du kanske aldrig skulle kunna föreställa dig. Tastee hjälper dig att göra den perfekt balanserade, smakfulla måltid som du och din familj önskar.

Land: Danmark
Designer: Christopher Holm-Hansen
Skola: Technical University of Denmark

 

Final i oktober på desginmuseet Triennale i Milano
De tio finalisterna kommer att presentera sina bidrag på designmuseet Triennale i Milano den 25 oktober. Juryn kommer att bedöma bidrag baserade på hemprodukter som erbjuder en komplett sinnesupplevelse när de väljer ut vinnaren, som får en betald sex månaders praktikplats på ett Electrolux Global Design Center samt 5000 Euro i prispengar. Andrapriset är 3000 Euro och tredjepriset 2000 Euro.

För mer information, vänligen besök www.electrolux.com/electroluxdesignlab eller följ oss på Twitter på @DesignLab2012

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke