Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux gratulerar Daniel Räms, Årets Kock 2013

Bilder

Electrolux gratulerar Daniel Räms från Räms Mat & Gastronomi, vinnare av Årets Kock 2013. Daniel tog hem segern under finalen som avgjordes den 8 februari på Waterfront i Stockholm.

Årets två huvudråvaror var fjällröding och dovhjort, som presenterats för deltagarna i förväg. På finaldagens morgon fick de resterande råvarukorg presenterad. Daniels ena vinnarrätt var hällristad fjällröding och kallrökta slag med helstekt blomkål, vintergrönsaker, dillsås samt Himmelsraften med ansjovis.

Som huvudsponsor till Årets Kock känner Electrolux stor glädje och stolthet och vi ser fram emot ett givande samarbete med Daniel. Erfarenheten som kockarna besitter är en värdefull tillgång när Electrolux när utvecklar sina produkter, både för hushåll och för professionellt bruk.

–          På Electrolux är vi oerhört glada att Daniel har vunnit. Vi har följt hans träning i Framtidens kök på Electrolux huvudkontor, och det är otroligt kul att se att hans hårda slit har gett resultat, säger Marcus Örnmark, Marketing Manager Nordic Region, Electrolux Professional. Electrolux fokuserar på att, utifrån kundinsikt, ta fram innovativa produkter designade med omtanke för användaren och vår miljö. Vi sponsrar Årets Kock för att vi tillsammans med dagens främsta kockar vill inspirera våra kunder till glädjefylld och kreativ matlagning, samt vara en del av gastronomiska Sverige, säger Örnmark.

 

Läs mer på www.aretskock.se

För mer information, vänligen kontakta Gabriella Picano, PR-ansvarig Sverige: gabriella.picano@electrolux.se eller 0722-309 419

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke