Electrolux Newsroom Sweden

Tips på presenter i bröllopstider

Bilder

Våren och försommaren är högsäsong för bröllop. Vad kan vara mer passande än att ge brudparet ett tillskott till hemmet? Här får du några tips!

UltraOneMini
För denna kompakta dammsugare har Electrolux kombinerat funktionerna från världens bästa dammsugare, UltraOne, med ett snyggt och kompakt format som passar den stilmedvetna. UltraOne Mini är 2/3 av en normalstor dammsugare, men har en prestanda jämförbar med en standardmodell och väger bara 4,5 kilo. Formatet gör det smidigt att städa och UltraOne Mini är lätt att förvara, även när det är trångt om utrymme. De stora hjulen gör dammsugaren enkel att manövrera, även på mindre ytor, och den långa sladden gör att du når längre. Rekommenderat cirkapris 4 375 SEK.

Ergorapido Passionate Pink
Ergorapido Passionate Pink är batteridriven för smidig användning och har 2-i-1-funktion med en mindre handdammsugare som kan användas exempelvis för att dammsuga upp smulor från köksbordet. Dammsugaren är lätt att manövrera med ett flexibelt munstycke med belysning för att du ska kunna se ordentligt när du städar. Med sin snygga design kan Ergorapido stå framme och alltid finnas nära till hands. Rekommenderat cirkapris 1 825 SEK.

UltraMixPro
Ultramix Pro är en stavmixer som tar en del av den professionella matlagningen till ditt hem. Utvecklad med kunskapen från stjärnkockar i samarbete med Electrolux Professional har den funktioner som trippelknivar, extra lång mixerstav och ett specialformat mixerhuvud. Med Ultramix Pro tar du matlagningen till en ny nivå i hemmet. Du kan till exempel mixa fräscha smoothies, perfekta puréer, krossa is och nötter, hacka färska kryddor och lök eller vispa grädde. Två rivskivor och multikniv medföljer vilket gör det till en perfekt kombination av stavmixer och matberedare. Rekommenderat cirkapris 1 725 SEK.

Favola Cappuccino
Electrolux testvinnande kapselespresso­maskin Favola Cappuccino har en mjölkskummare som genom en kombination av ånga och visp skapar det bästa resultatet både med varm och kall mjölk. Med denna kan alla vara sin egen barista och göra en cappuccino med perfekt mjölkskum eller latte macchiato med lagom varm mjölk hemma i köket. Vispen är även perfekt för att göra kalla mjölk- och kaffedrinkar. Rekommenderat cirkapris 2 795 SEK.

För mer information, vänligen kontakta Gabriella Picano, pr-ansvarig: gabriella.picano@electrolux.se, 0722-309 419

Mer tips och inspiration hittar du på vår Facebook-sida: www.facebook.com/electrolux

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke