Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux huvudpartner till världens främsta gastronomiska festival

Bilder

På Taste of Stockholm delar Electrolux internationella och svenska samarbetskockar med sig av hemligheterna bakom lyckad matlagning och bjuder på matupplevelser i världsklass under tre gastronomiska dagar, 6-8 september.

Taste of Stockholm anordnas för första gången den 6-8 september på Riddarholmen i Stockholm. Taste of Stockholm är en unik mat-och dryckfestival där besökaren får möjlighet att testa landets bästa restauranger samt ta del av tips och hemligheter från de främsta kockarna. Under ett tre år långt samarbete kommer Electrolux att vara partner och huvudsponsor till Taste of Stockholm.

”Under Taste of Stockholm har vi samlat några av Sveriges främsta restauranger och kockar som kommer att dela med sig av sina tekniker och tips under en serie live-evenemang”, säger Tomas Chatzopoulos, Nordisk marknadschef på Electrolux. ”Det kommer bland mycket annat att bjudas på en interaktiv matlagningsworkshop där ett gäng stjärnkockar kommer att laga rätter som lätt kan återskapas i hemmet samt bjuda på tips för hur man kan förbättra sina färdigheter i köket – allt ifrån hur man benar ur kött till hur man skapar den perfekta såsen. Electrolux är stolta över att sponsra världens främsta gastronomiska festival och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att inspirera besökarna till kreativ matlagning i hemmet.”

Under festivalens interaktiva moment kommer kockarna att laga mat på senaste Electrolux Inspiration Range hemprodukter och restaurangerna på plats kommer att vara utrustade med produkter från Electrolux Professional. Inspiration Range har utvecklats med hjälp av kunskapen Electrolux har samlat på sig genom samarbete med några av världens främsta kockar vilket gör det möjligt att med enkla medel skapa fantastiska resultat i hemmet.

Några av kockarna som kommer att vara på plats under Taste of Stockholm:

Björn Franzén, restaurang Frantzén

Jonas Lundgren, restaurang Jonas

Daniel Berlin, restaurang Daniel Berlin

Niklas Ekstedt, restaurang Ekstedt

Anton Bjuhr och Jacob Holmström, Gastrologik

Adam Dahlberg och Albin Wessman, Adam & Albin Matstudio

Ulrika och Carina Brydling, Brydlings

Olle Tagesson, 19 Glas

Ulf Wagner, Sjömagasinet

Taste of Stockholm anordnas den 6-8 september 2013 på Riddarholmen. Biljetter köps via Ticnet och kostar 225-695 kronor, beroende på paket. Läs mer och köp här

Electrolux samarbetar med Taste Festivals i en rad europeiska städer som utöver Stockholm innefattar London, Rom, Dublin, Edinburgh, Helsingfors, Moskva, Paris, Milano och Amsterdam.

För mer information vänligen se www.tasteofstockholm.nu eller kontakta Gabriella Picano, pr-ansvarig Electrolux: gabriella.picano@electrolux.se, 0722-309 419

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke