Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux Ergorapido och OPI lanserar limited edition-kollektion

Bilder

Ikonen blev just mer ikonisk. Electrolux har samarbetat med färgernas mästare OPI för att skapa en helt ny stil för den ikoniska sladdlösa dammsugaren. Den begränsade upplagan av Ergorapido OPI kommer i tre säsongsbetonade färger och finns i butik från och med oktober.

Electrolux Ergorapido erbjuder en enastående ergonomisk design och smidig, sladdlös städning. Den sladdlösa 2-i-1-dammsugaren fungerar både för städning av golvet och av möbler och tack vare lithiumjonbatteri är den nu 50 procent mer kraftfull och tar enbart fyra timmar att bli fulladdad.

OPI är världsledande inom professionell nagelvård och med sina moderiktiga färger och  kreativa namn har man nu samarbetat med världsledarna inom hushållsprodukter för att skapa höstkollektionen av Ergorapido-dammsugare.

Färg säger mycket om din personlighet, och med färger som “Muir, Muir on the Wall”, “Embarca…dare ya!” och “Alcatraz… Rocks” kan konsumenter välja den färg som bäst passar deras personliga stil och hem.

–          “OPI’s moderiktiga färger och Electrolux stilrena design skapar en elegant twist till den ikoniska dammsugaren. Varje färg har noggrant valts ut för denna begränsade upplaga av Ergorapido, och ger konsumenterna ännu en anledning att inte gömma undan sina dammsugare i garderoben”, säger Charlotta Simonsson, Product Marketing Manager Small Appliances EMEA på Electrolux

–          “Färg, stil och kreativitet är exakt vad detta samarbete handlar om. Nagellack är den perfekta accessoaren som adderar glamour till alla tillfällen, till och med städning!” säger Suzi Weiss-Fischmann, OPI Vice President och Artistic Director

Ergorapido finns i butik från oktober till det rekommenderade priset 2 350 SEK.

För mer information, kontakta Gabriella Picano, pr-ansvarig Electrolux: gabriella.picano@electrolux.se, 0722-309 419

 

Korta fakta:

·      3 nya färger i Ergorapido OPI edition

·      Sladdlös med laddningsbart batteri

·      2-i-1-modell med löstagbar handdammsugare för dammsugning av exempelvis bord

·      Enastående dammupptagningsförmåga och lång gångtid tack vare ett kraftfullt 18V lithiumjonbatteri

·      180 graders rotation på munstycket för enkel manövrering

·      Designad för att stå framme synligt

·      Lätt och smidig

·      Påslöst cykloniskt system

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke