Electrolux Newsroom Sweden

Nya handdammsugaren Rapido®: Mer kraft och ökad bekvämlighet

Bilder

Electrolux lanserar en ny version av sin toppsäljande laddningsbara handdammsugare Rapido®, nu med 10% mer kraft, mjuka hjul och ett inbyggt utdragbart munstycke – allt i en helt ny design och med ett femgradigt laddningsställ som passar var som helst.

Nya handdammsugaren Rapido® från Electrolux ger dig större frihet i hemmet genom att den hjälper dig att på ett enkelt och smidigt sätt ta hand om de mindre smutshögarna och smulorna. Lättmanövrerad och med upp till 16 minuters användningstid på modellerna med lithiumjon-batteri kan du vara säker på att den alltid klarar jobbet.

Ergonomiska hjul
Rapido® är den första och enda handdammsugaren med hjul. “Den minskar belastningen på din hand och glider enkelt över vilken yta som helst, utan att skada dina möbler eller fastna i bordsduken”, säger Nina Lorentzen, nordisk produktchef för småapparater på Electrolux. ”Vi har gjort den nya Rapido® ännu mer ergonomisk med nya mjuka hjul som är skonsamma mot möblerna och gör dammsugaren lätt att hantera.”

Rapido® kommer i en rad olika färger och modeller för att passa alla typer av hushåll. ”Vi har lagt till egenskaper baserade på konsumenternas önskemål”, säger Nina Lorentzen. ”Till exempel har vi lagt till ett extra utfällbart munstycke för att lättare kunna nå fram runt hörn och i trånga utrymmen.”

Vågad design, smart laddningsställ
Den nya designen med sin moderna form och färger gör den snygg nog att stå framme synligt. ”Med vårt nya femgradiga laddningsställ kan du förvara Rapido® där det är lämpligast för dig – på väggen, på en hylla eller på köksbänken”, säger Nina Lorentzen.

Åtta olika modeller:
ZB5103
ZB5003
ZB6108
ZB5104WD
ZB6114
ZB5106
ZB5104
ZB5108

Nya Rapido finns i butik och har ett rekommenderat pris på 495-1 095 kr, beroende på modell. För mer information och fler bilder, kontakta pr-ansvarig Linn Nordlander: linn.nordlander@electrolux.se, tel. 076-797 35 36

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke