Electrolux Newsroom Sweden

Perfekta tvättresultat och halva energiförbrukningen med nya EcoMix-tvättmaskinen från Husqvarna

Bilder

Tack vare en ny innovativ teknik med invertermotor, erbjuder den nya tvättmaskinen från Husqvarna perfekta tvättresultat med bara halva energiförbrukningen.

Unik och intelligent mixningsteknologi
Traditionella maskiner blandar kläder, vatten och tvättmedel direkt i trumman, vilket innebär att det behövs mer vatten och tid för att helt lösa upp tvättmedlet. Den nya, innovativa EcoMix-teknologin förblandar tvättmedel och vatten så att tvättningen blir perfekt med lägre energikonsumtion. Förblandningsteknologin gör det även möjligt att spara ytterligare energi genom att tvätta lika effektivt på 30° C som normalt vid 40° C.

Eco-invertermotor för extra effektivitet, skonsamhet och tystnad
Tack vare den mycket energieffektiva Eco-invertermotorn minskar vibrationen och gör tvättmaskinen till en av de mest hållbara, något som backas upp av en 10-årig garanti. Husqvarnas nya sortiment med EcoMix-teknologi och Direct Spray-funktion har tilldelats Woolmark Platinum-certifiering, vilket innebär att den skonsamt tvättar även de mest känsliga ylleplaggen. Tvättmaskinen har marknadens lägsta energiförbrukning och är även en av de tystaste på marknaden.

Husqvarna EcoMix QW148591 lanseras i butik den 1/11 till rekommenderat pris 14 500 kr.

För mer information, kontakta pr-ansvarig Linn Nordlander: linn.nordlander@electrolux.se, 076-797 35 36

 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke