Electrolux Newsroom Sweden

Råsaftcentrifug är årets julklapp

Bilder

Idag avslöjades att råsaftcentrifugen är Årets Julklapp 2013 när HUI för 26:e gången korar den produkt som väntas bli storsäljare i julhandeln.

I år tar Årets Julklapp fasta på den kombinerade mat- och hälsotrenden där allt fler vill laga kvalitativ mat från grunden. Det är en produkt som speglar konsumenternas ökade hälsomedvetenhet likväl som den starka gör-det-själv-trenden inom mat och dryck.

”Electrolux lanserade råsaftcentrifugen ESF2000 i september och har sett en stor efterfrågan. Vi genomför ständiga konsumentundersökningar och de senaste insikterna visar en ökad hälsotrend med färskpressade frukt- och grönsaksjuicer, som har gjort att intresset för denna produkt blivit enormt. Denna produkt ligger helt rätt i tiden och att den blivit utsedd till årets julklapp är en positiv nyhet och ett bevis på att våra konsumentinsikter är tillförlitliga” säger Malin Källström, Trade Marketing Manager Small Appliances på Electrolux.

ESF2000 finns i butik till rekommenderat pris 1 425 kr.

För mer information, kontakta Emelie Simonsbacka: emelie.simonsbacka@electrolux.se, tel. 073-325 11 06

 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke