Electrolux Newsroom Sweden

Sladdlösa stilikonen Ergorapido går från bäst till ännu bättre!

Bilder

Ergorapido, den sladdlösa dammsugaren som under tio år har bidragit till en enklare och snyggare städning har nu fått högre prestanda, längre körtid och tidsbesparande funktioner. Allt insvept i en mer elegant och sofistikerad förpackning.

Electrolux presenterar stolt nästa generations Ergorapido. Den sladdlösa 2-i-1-dammsugaren är designad för att stå framme synligt och alltid finnas nära till hands, för ett strålande städresultat närhelst du behöver det. ”Alla har ont om tid och vill lägga mindre tid på hushållssysslor, utan att tumma på ett rent hem”, säger Malin Källström, Product Line Manager Small Appliances på Electrolux. ”Under de senaste tio åren har Ergorapido hjälpt miljontals människor till ett snabbt och bra städresultat. Och nu är den ännu bättre.”

Den nya serien består av fyra olika modeller med enastående dammupptagningsförmåga och lång gångtid tack vare ett kraftfullt 18V litiumbatteri. ”Med de olika modellerna erbjuder vi något för allas behov och budget, och det är lätt se vad du får om du betalar mer”, säger Wiebke Janke, Product Marketing Manager på Electrolux. ”Vi har även adderat tillbehör anpassade för bilar och husdjur, för att göra Ergorapido användbar i ännu fler situationer.”

Nya vs gamla Ergorapido
Enligt Electrolux föredrar hela 85 procent av konsumenterna den nya generationens Ergorapido framför de gamla modellerna – som redan var de mest populära dammsugarna i sin klass. Mer än 7 miljoner Ergorapido har sålts världen över sedan den banbrytande produkten lanserades 2004.

De senaste modellerna har en större motorfläkt med upp till 20 procents mer sugkraft och 10 procents längre körtid. Ett 50 procents större veckat filter minskar risken för igentäppning, och oavsett om du behöver dammsuga ett stort område eller en liten plats som är svår att nå fixar Ergorapido jobbet. Med den löstagbara handenheten rengör du enkelt köksbordet, möblerna eller bilens interiör. ”Ergorapidon blev en omedelbar succé från dag ett, tack vare det enkla och snabba städresultatet”, säger Wiebke Janke, Product Marketing Manager på Electrolux. ”Nu kan konsumenterna snabbstäda även större ytor.”

Den tredje generationen Ergorapido 2-i-1 från Electrolux imponerar i både prestanda och design:

Ny självstående konstruktion för att enkelt kunna parkera och förvara dammsugaren var som helst i hemmet.
180° flexibelt munstycke med lampor och större hjul på baksidan av munstycket för att lättare kunna manövrera dammsugaren, särskilt på mattor.
Plats för tillbehören för att alltid ha dem nära till hands.
Manövreringsknappar som är lätta att nå.
Patenterad borstrengöringsfunktion BrushRollClean gör det lätt att rengöra borsten från hår och fibrer genom att trycka på fotpedalen. Det är även enkelt att tömma dammsugaren och hålla filtren rena med den bekväma rengöringsfunktionen SnapClean.

”Den självstående designen hjälper dig att städa snabbare och smidigare, eftersom att du enkelt kan parkera dammsugaren om du måste ta en paus”, säger Malin Källström, Product Line Manager Small Appliances på Electrolux. ”Det var en av de mest efterfrågade funktionerna.”

Precis som tidigare generationer har den nya serien en modern och sofistikerad design för att kunna stå framme och bli en del av inredningen. Nu är den om än mer elegant. ”Med en front i borstat rostfritt stål, en uppdaterad färgskala och ergonomiskt överlägsen passform är våra nya modeller bättre än någonsin”, säger Malin Källström, Product Line Manager Small Appliances på Electrolux.

Ergorapido kommer i fyra exklusiva färger: ”Chocolate Brown Metallic”, ”Watermelon Red Metallic”, ”Tungsten Metallic” och ”Steel Blue Metallic”. Tillgänglig för konsumenter till det rekommenderade priset 2 475 kr.

För mer information, kontakta PR-ansvarig Diana Münz: diana.munz@electrolux.se, 0721-83 26 63

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke