Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux nya serie strykjärn – för säker klädvård och ett säkert hem

Bilder

Den nya serien ångstrykjärn 4SafetyPrecision från Electrolux erbjuder avancerade funktioner som garanterar en enkel, snabb och säker strykning. Samtidigt vårdar strykjärnen dina ömtåliga tyger, för att plaggen du älskar ska hålla sig fina längre.

De nya 4SafetyPrecision-strykjärnen är utrustade med högre säkerhetsfunktioner än dess föregångare, och den specialdesignade spetsiga INOX-nosen ger en nära strykning kring de snävaste delarna som knappar och dragkedjor.

Premiumserien är utrustad med den reptåliga stryksulan Resilium, med 500 ånghål, som sprider ångan jämnt på tyget för ultimat utslätad effekt och vård av fina textilier. Den eleganta och ergonomiska utformningen gör strykjärnet enkelt att styra, och den patenterade gummiytan gör att det står stadigt på alla underlag.

“Vårt nya sortiment av precisions- och säkerhetsfokuserade strykjärn är designade för att hålla dina kläder fina längre. Precisionsspetsen och den speciellt utformade stryksulan, tillsammans med avancerade säkerhetsfunktioner, skyddar inte bara dina tyger – de hjälper till att vårda plaggen du bryr dig mest om”, säger Malin Källström, Product Line Manager Small Appliances på Electrolux.

Låt kläderna tala på Facebook
Strykning är för många en tråkig hushållssyssla. Att däremot vårda sina plagg på bästa sätt är viktig aspekt för de allra flesta. Så, för att lansera den nya serien strykjärn låter Electrolux kläderna tala. På Facebook kan den som vill dela med sig av historien bakom sitt favoritplagg – och samtidigt ha chansen att vinna en shoppingresa för två till London och loppmarknaden Spitalfield. Resa, hotell och 200 pund i fickpengar ingår i priset.

Produktfakta 4SafetyPrecisionTM strykjärn:

  • Säkerhetsfunktioner: 3 automatiska säkerhetsavstängningar. Stängs av automatiskt när det står stilla mer än 30 sekunder på sulan eller hamnar på sidan, och efter 8 minuter i upprätt läge. XL-patenterad gummiyta för maximal stabilitet, samt statuslampa i sladdfästet.
  • Precision: Specialdesignad INOX-precisionsspets för precis och nära strykning.
  • Högpresterande: Ångfunktion med 500 ånghål och kraftfull ångpuff; 130-170 g/min. Enkel och stor vattentanksvolym. 2-2,5 meter sladd beroende på modell, samt 360º aktionsradie, för rejält svängrum.
  • Modern design: Elegant design med rena linjer. Ergonomisk utformning och transparent vattentank.
  • Klädvård: Reptålig ResiliumTM-stryksula för att bevara ömtåliga tyger. Antidroppfunktion, antikalksystem och automatisk rengöring.
  • Hållbar miljö: Modellen EDB6146GR är tillverkad av 15% återvunnen plast.

4SafetyPrecision finns i tre modeller, i butik nu: EDB6120 Blue till priset 800 kr, EDB6130 Steel Blue till priset 850 kr och EDB6146GR Green till priset 900 kr.

För mer information och bildmaterial, kontakta PR-ansvarig Diana Münz: diana.munz@electrolux.se, 0721 – 83 26 63

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke