Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar #matprat-barometer i Almedalen

Vi är glada att presentera Electrolux barometer om #matprat i Almedalen som kommer att publiceras dagligen under Almedalsveckan (30:e juni till 4 juli). Vår matprats-baromenter ger dig en överblick av hur mycket mat och dryck som diskuteras i anslutning till Almedalen i sociala medier. Vi presenterar topplistor på vilka som är mest inflytelserika, vilka som matpratar mest samt vad det matpratas om.

– Varför skickar Electrolux ut en barometer om matprat?

Electrolux är en av världens största producenter inom vitvaror för matlagning, matförvaring och disk. Vi är den enda vitvaruleverantören i världen som erbjuder kompletta lösningar för både konsumenter och professionella användare. Många av restaurangerna med Michelinstjärnor i Europa använder Electrolux produkter i sina kök.

BAROMETERN: Matprat i Almedalen i Sociala Medier- 30 Juni

 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke