Electrolux Newsroom Sweden

Onsdagens #matprat -sbarometer i Almedalen!

Du har väl inte missat dagens #matprat -sbarometer? Idag kan vi se att sedan igår har det postats 41 000 gånger om Almedalen i sociala medier varav 1 200 av dem handlade om mat. Läs mer i vår barometer här: Matprat i Almedalen i Sociala Medier- 2 Juli

Värt att notera är:

  • @Makthavare är den viktigaste #matprat -aren i #almedalen just nu!
  • Stefan Löfven är den partiledare som det har pratats mest om i anslutning till #matprat i Almedalen.
  • De vanligaste förekommande orden i anslutning till Almedalen just nu är ”MINGEL” ”LUNCH” och ”MAT”
  • Naturlig mat i skolan och Blondinbella är en av de viktigaste bloggarna i anslutning till mat i almedalen!

Om Barometern

Vi är glada att presentera Electrolux barometer om #matprat i Almedalen som kommer att publiceras dagligen under Almedalsveckan (30:e juni till 4 juli). Vår matprats-baromenter ger dig en överblick av hur mycket mat och dryck som diskuteras i anslutning till Almedalen i sociala medier. Vi presenterar topplistor påvilka som är mest inflytelserika, vilka som matpratar mest samt vad det matpratas om. – Varför skickar Electrolux ut en barometer om matprat? Electrolux är en av världens största producenter inom vitvaror för matlagning, matförvaring och disk. Vi är den enda vitvaruleverantören i världen som erbjuder kompletta lösningar för både konsumenter och professionella användare. Många av restaurangerna med Michelinstjärnor i Europa använder Electrolux produkter i sina kök.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke