Electrolux Newsroom Sweden

Dagens #matprat -sbarometer i #Almedalen!

Du har väl inte missat dagens #matprat -sbarometer? Idag kan vi se att sedan igår har det postats 41 000 gånger om Almedalen i sociala medier varav 1 300 av dem handlade om mat. Läs mer i vår barometer här: Matprat i Almedalen i Sociala Medier- 3 Juli

Värt att notera är:

  • @niklassvensson är den viktigaste #matprat -aren i #almedalen just nu!
  • Miljöpartiet är det parti som det har pratats mest om i anslutning till #matprat i Almedalen.
  • De vanligaste förekommande #matpratsorden i anslutning till Almedalen just nu är ”MINGEL””KÖTT”och ”MATPRAT”

Om Barometern

Vi är glada att presentera Electrolux barometer om #matprat i Almedalen som kommer att publiceras dagligen under Almedalsveckan (30:e juni till 4 juli). Vår matprats-baromenter ger dig en överblick av hur mycket mat och dryck som diskuteras i anslutning till Almedalen i sociala medier. Vi presenterar topplistor påvilka som är mest inflytelserika, vilka som matpratar mest samt vad det matpratas om. –Varför skickar Electrolux ut en barometer om matprat? Electrolux är en av världens största producenter inom vitvaror för matlagning, matförvaring och disk. Vi är den enda vitvaruleverantören i världen som erbjuder kompletta lösningar för både konsumenter och professionella användare. Många av restaurangerna med Michelinstjärnor i Europa använder Electrolux produkter i sina kök.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke