Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar banbrytande köksprodukter

Bilder

Nästan hälften av Europas Michelinrestauranger är utrustade med produkter från Electrolux. Kockarnas passion i kombination med de bästa råvarorna och innovativa produkter bäddar för den bästa matupplevelsen. Nu tar Electrolux expertisen till ditt hem genom lanseringen av Masterpiece Collection, en ny kollektion tiltade köksprodukter för hemmakockar med sikte på stjärnglans i köket.

Masterpiece Collection inkluderar en blender, en matberedare och en stavmixer som lutar lätt, för att undvika att luft bildas i botten av skålen. Teknologin PowerTilt ger en mjukare och luftigare mixning, och TruFlow Pro ger silkeslena resultat oavsett ingredienser.
– Vi har designat denna kollektion för att alla ska kunna göra sina egna mästerverk hemma i köket. En kock i färd med att vispa en sås vickar alltid lätt på bunken. Att hitta den perfekta lutningen tog år av forskning men den här teknologin kommer ta kundernas matlagning till en helt ny nivå, säger Diana Münz, Consumer Activation Manager, på Electrolux.

Några av Masterpiece Collections unika funktioner:

  • Blender: En premiumblender som kan uppnå de slätaste resultaten tack vare sin unika PowerTilt-funktion. Denna har möjliggjorts av den optimala kombinationen av titaniumblad, en tiltad karaff och en kraftfull motor på 1200W. Rekommenderat pris: 3 400 kronor.
  • Matberedare: Framtagen för att effektivisera tillredning av valfri ingrediens. Den unika PowerTilt-funktionen består av titaniumblad, en tiltad skål och en kraftfull induktionsmotor på 1200W. Skålarna på 4,2L och 2,2L är tillräckligt stora för större middagsbjudningar. Rekommenderat pris: 4 495 kronor.
  • Stavmixer: Dess 700W motor, breda utbud av tillbehör och TruFlow Pro-teknologin mixar dina ingredienser både jämnare och snabbare. Det är möjligt genom kombinationen av titaniumblad, det avancerade munstycket samt en turbodriven motor. Rekommenderat pris 2 295 kronor.

För att ytterligare inspirera till stordåd i köket släpper Electrolux samtidigt tre receptfilmer med lokala ingredienser och vyer från Indien, Frankrike respektive Sverige. Se filmen från Sverige här: www.youtube.com/watch?v=eeTWmGwi9I8

För mer information vänligen kontakta Malena Heed på malena.heed@primegroup.com eller +46 705 901 274.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke