Electrolux Newsroom Sweden

Dagens Nyheter: UltraOne Zuogreen är bäst i test

Bilder

När Dagens Nyheter och Testfakta testar energisnåla dammsugare, så rankas Electrolux UltraOne Zuogreen bäst i test. I april lanseras en uppdaterad modell av Zuogreen, med ännu bättre dammupptagning på matta.

Testfakta har testat sju dammsugare med en motoreffekt under 1600 watt, EU:s nya maxgräns för hur mycket energi en dammsugare får dra. Av samtliga testade dammsugare så får Electrolux UltraOne Zuogreen bäst betyg, tack vare mycket bra dammupptagningsförmåga och väldigt låg ljudnivå. I april lanseras dessutom en uppdaterad modell av Zuogreen, med ännu bättre dammupptagning på matta.

UltraOne Zuogreen har en motoreffekt på endast 800 watt, vilket är väl anpassat till EU:s kommande maxgräns på 900 watt, som blir verklighet 2017.

UltraOne Green är tillverkad av 70 procent återvunnen plast och är Electrolux miljövänligaste modell. Den har en låg ljudnivå och är enkel att manövrera.

Läs hela testet på Dagens Nyheter här.
Läs mer om UltraOne Zuogreen här. 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke