Electrolux Newsroom Sweden

People’s Chocie Award nu öppet för omröstning

Nu öppnar omröstningen för People’s Chocie Award i Electrolux Design Lab 2015, priset där allmänheten får rösta fram en vinnare av 2 000 euro. Du som röstar stöttar inte bara din favorit utan har också chans att vinna en resa till finalen i Helsingfors den 15 oktober. 

Vinnare av People’s Choice Award tillkännages under finalen i Helsingfors tillsammans med de övriga vinnarna av Electrolux Design Lab. Genom att rösta i People’s Choice Award stödjer du din favorit samtidigt som du är med och tävlar om en resa till finalen.

Hur deltar man i omröstningen?
Gå in på electroluxdesignlab.com för att ta del av tävlingsbidragen och rösta på just din favorit. För att vara med och tävla måste du svara på frågan ”Vad betyder Healthy Happy Kids för dig?”. Healthy Happy Kids är temat för årets Design Lab och Electrolux vill gärna höra din syn på ämnet. Omröstningen avslutas den 14 september klockan 12:00 CET.

Priset för två personer inkluderar:
– Flyg tur och retur till Helsingfors, 
inklusive transport till och från flygplatsen
– Två nätters boende i centrala Helsingfors 14 – 16 oktober
– Deltagande i Design Lab Award Ceremony och galamiddagen den 15 oktober 2015

Om Electrolux Design Lab
Design Lab är en global designtävling för studenter som bjuds in för att presentera innovativa idéer för framtidens hushåll. Tävlingen startade 2003 som en del av Electrolux innovationsstrategi. Design Lab erbjuder studenter en plattform att visa upp sin talang för världen och under åren har många deltagare hittat nya jobb och affärsmöjligheter genom tävlingen. Under tävlingens gång har studenterna möjlighet att utveckla sina idéer, få feedback från experter på Electrolux och dela med sig av sitt arbete på electroluxdesignlab.com. Första pris är en sex månader lång betald praktik på ett av Electrolux globala designcenter. Hälften av vinnarna från tidigare år har fortsatt att jobba inom Electrolux efter praktikperioden. I prispotten finns även pengar och i år har summan höjts rejält. Vinnaren belönas med 10 000 euro, tvåan vinner 6 000 euro och tredjepriset är 4 000 euro. Deltagarna tävlar även om ett ”People’s Choice Award”, där den som får flest onlineröster kammar hem 2 000 euro.

För medieförfrågningar, vänligen kontakta: designlab@electrolux.se
Följ diskussionen med hashtag #DesignLab2015, #top35 och #peopleschoice

 

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke