Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar limited edition blender i kopparfärg

Bilder

Koppartrenden är fortsatt het i inredningsvärlden. Nu släpper Electrolux en limited edition av den populära Masterpiece blendern i kopparfärg, skapad för hemmakocken som vill glänsa i köket. Endast 500 exemplar av den exklusiva blendern finns för försäljning i Sverige.

Masterpiece Collection är en serie semiprofessionella köksprodukter som skapats med Electrolux hundraåriga expertis av att ta det bästa från professionella kök och anpassa det för hemmakocken, Nu lanserar Electrolux en limited edition av den uppskattade Masterpiece blendern med kopparfärg.

– Vi svenskar tröttnar aldrig på att inreda med koppar. Färgen är klassisk och när det kommer till kök och köksprodukter har koppar länge associeras med kvalité och lyx. Med Electrolux Masterpiece blender i kopparfärg kan du ingjuta känslan av elegans i köket samtidigt som du skapar gastronomiska mästerverk, säger Diana Münz, PR-ansvarig Electrolux.

Hemligheten bakom premiumblenderns silkeslena resultat är den unika PowerTilt-funktionen. En professionell kock i färd med att vispa en sås vickar alltid lätt på bunkern för att undvika att luftbubblor bildas i botten. Electrolux har tagit till vara på tekniken och byggt in en 10gradig lutning i karaffen. Tillsammans med titanbelagda knivar och en kraftfull motor på 1200W garanterar det ett perfekt resultat. Masterpiece blendern har också förinställda program för bland annat smoothies, iskross och soppa, samt en LED-display med nedräkningstimer.

Masterpiece blendern i kopparfärg finns endast för försäljning i Electrolux Home butiker. Rekommenderat pris är 4 495 kronor.

För mer information vänligen kontakta Malena Heed på malena.heed@primegroup.com eller +46 705 901 274. 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke