Electrolux Newsroom Sweden

Färgglad assistens i köket

Bilder

Addera en färgklick till köksarbetet med Electrolux populära köksassistent. Den lanseras nu i tre kaxiga nya färger: Sky Blue Metallic, Royal Purple Metallic och Alpha Bronze Metallic.

En bra köksassistent är stark, effektiv, hållbar och – inte minst – ett snyggt komplement till ditt kök. Electrolux Assistent presenteras i de tre nya färgerna Sky Blue Metallic, Royal Purple Metallic och Alpha Bronze Metallic. Den finns sedan tidigare i de klassiska färgerna svart, vattenmelonsröd, matt krämvit, silver och marinblå.

– Många har sin Assistent stående på köksbänken för jämnan, vilket gör den till en viktig inredningsdetalj. Med de nya färgerna hoppas vi att alla ska kunna hitta en Assistent som faller dem i smaken och matchar det egna köket, säger Malin Källström, Product Line Manager på Electrolux.

Assistent är utrustad med en mängd funktioner som gör knådning, vispning och beredning roligare och enklare. Utöver en 1000W motor, degkrok och visp har den två LED-funktioner; en LED-indikator som visar att strömmen är på och att kannan är placerad på rätt sätt samt en LED-lampa som lyser upp skålen vilket gör att du alltid har koll på det du gör, även när vintermörkret smyger sig på.

Med Electrolux Assistent kommer två olika stora skålar så att du kan laga mat för såväl två som 20 personer. Du kan också komplettera din Assistent med ytterligare tillbehör som grönsaksskärare, köttkvarn, pastavals och spaghettiskärare.

Rekommenderat pris är 3 995 kr.

För mer information vänligen kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558.

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke