Electrolux Newsroom Sweden

Ny serie dammsugartillbehör för effektivare städning

Bilder

Electrolux nya serie dammsugartillbehör Perfect Care städar enkelt upp djurhår, rengör bilinredning och ömtåliga föremål. Tillbehören finns i tre smarta kit som komplement till dammsugarserien Ultra Collection.

Perfect Care är en serie tillbehör till din Ultra Collection-dammsugare som tagits fram baserat på konsumentinsikter från 150 marknader. I Ultra Collection ingår modellerna UltraOne, UltraSilencer, UltraCaptic och UltraFlex.

– Med Perfect Care har du dammsugartillbehör för varje situation. Städning ska aldrig behöva stå i vägen för din livstil, säger Malin Källström, produktchef för Electrolux Small Appliances.

Dammsugartillbehör finns i tre smarta kit:

Animal Care

Ett kit specialdesignat för djurägare. Kitet består av två delar: ett munstycke som snabbt avlägsnar hår och fiber från mattor och möbler, och den kraftfulla roterande borsten MiniTurbo, som är varsam mot möbelklädsel men samtidigt effektiv mot damm och djurhår. Munstycket passar speciellt bra för att rengöra till exempel bilsäten och trappor.

Delicate Care

Delicate Care är en trio verktyg som försiktigt rengör ömtåliga ägodelar. Ett specialutformat borstmunstycke möjliggör varsam dammsugning av allt från lampskärmar till känsliga gardiner. Möbelmunstycket tar enkelt bort fibrer och partiklar från möbelklädsel. Delicate Care inkluderar även en premium-microfiberduk för alla typer av ytor.

Clean and Tidy

Clean and Tidy rengör enkelt alla ytor ovanför golvet. Utöver det kraftfulla Miniturbo-munstycket och borsten för att dammsuga ömtåliga föremål, inkluderar kitet även ett flexibelt verktyg med löstagbart borsthuvud som lätt når trånga hörn, mellan bilsäten och i andra skrymslen.

 

För mer information och bilder, vänligen kontakta:

Malena Heed på 070-590 12 74 eller malena.heed@primegroup.com

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke