Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar A Home Made by You – ett hem för dig, av dig

Bilder

Att hemmet är en viktig plats är de flesta överens om. Vad som utgör en trivsam hemmamiljö varierar dock beroende på vem som får frågan. I samarbete med fyra livsstilsprofiler lanserar Electrolux nu konceptet A Home Made by You för att visa på att det finns en dammsugare för varje personlighet och lika många sätt att få hemmet att kännas trevligt.

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Det är också en plats för inspiration – både för tillfällena att inhämta den och för möjligheterna att få utlopp för den. Att göra hemmet till ditt eget – möblera det, styla det och städa det – är ett sätt att visa omtanke om din hemmamiljö och en förutsättning för att trivas bättre i den. Med det nya konceptet A Home Made by You vill Electrolux visa på att det finns en dammsugare för varje personlighet och därmed lika många olika sätt att få hemmet att kännas trivsamt.

I samarbete med fyra livsstilsprofiler avslöjar Electrolux hemligheterna bakom ett personligt hem, och bakom den perfekta inredningsbilden. Elsa Billgren, programledare och vintagebloggare, tjänar till exempel inte bara sitt uppehälle på vintage och hållbarhet – hon lever för det. Sitt bildsköna hem stylar hon med hjälp av en dammsugare från the Electrolux Green CollectionTM tillverkad av upp till 70 % återvunnen plast.

– Vi har länge jobbat med gröna dammsugare på Electrolux och är väldigt stolta över dem. För att en bostad ska bli ett hem så behöver det naturligtvis kännas genomtänkt och spegla personen som bor där, men det behöver också vara rent och vi vill därför att själva städningen ska vara enkel. Att städningen som i fallet med vår gröna kollektion kan genomföras med hjälp av återvunnen plast känns naturligtvis extra bra i hjärtat, säger Diana Münz, Consumer Activation Manager, Digital & PR Sweden.

Electrolux dammsugare tillhör bland de bästa i världen och eftersom såväl behov som prioritering skiljer sig åt när det kommer till städning finns ett brett sortiment. Classic CollectionTM hjälper till med allt från putsning på köksbänkar och bord till mer grundlig rengöring av mattor och bakom soffor. Premiere CollectionTM utgörs i sin tur av Electrolux absolut bästa dammsugare, utvecklade för att svara mot behov av såväl kraftfull som energisnål dammsugning. För djurägare finns AnimalCare CollectionTM, designad för att grundligt suga upp hår från mattor och golv så att hemmet förbli rent och fräscht.

För mer information om våra dammsugarkollektioner eller pressbilder kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke