Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux Ideas Lab – inspiration för framtidens hem

Bilder

Electrolux presenterar idag Ideas Lab – en ny global idétävling som syftar till att inspirera kreativt tänkande kring dagens och morgondagens hem. Tävlingen riktar sig till konsumenter och är öppen för alla över 18 år. Genom att registrera sig på hemsidan, www.electroluxideaslab.com, får deltagare tillgång till utmaningen en vecka före det att tävlingen öppnar för inlämning den 15 augusti.

Electrolux efterfrågar nu kreativa idéer som inspirerar människor världen över att njuta av framtidens välsmakande, hälsosamma och hållbara matlagning. Alla idéer är välkomna – det kan vara allt från mobilappar till nya uppfinningar för köket, smarta hacks eller fullt utvecklade affärsidéer. Deltagarnas fantasi är det enda som sätter gränserna.

Vinnaren erhåller en prissumma om 10 000 euro, samt en möjlighet att under fem dagar i Stockholm – en av Europas främsta startup-städer – få tillgång till den hjälp de behöver för att ta sin idé vidare till nästa nivå.

En detaljerad beskrivning av tävlingen samt bedömningskriterier och priser kommer att publiceras den 15 augusti på www.electroluxideaslab.com.

– De bästa idéerna kring framtidens hem kommer kanske inte från ett av våra labb, utan finns redan därute i hemmen som mer eller mindre utvecklade idéer. Det vi ser bland våra egna konsumenter är att de ofta kommer med bra idéer till oss och att det finns en stor entusiasm kring att bidra till positiv förbättring. Genom den här plattformen, och genom att utnyttja idérikedomen hos våra konsumenter, vill vi hylla kreativa tänkare där ute och göra det möjligt för dem att ta sina idéer steget längre. För oss på Electrolux är detta också en möjlighet att skapa enastående konsumentupplevelser genom våra produkter och tjänster, säger Diana Münz, Nordic PR & Social Media Manager på Electrolux.

För mer information, kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558.

Läs mer och följ Electrolux Ideas Lab i Electrolux sociala kanaler:

Facebook: facebook.com/Electrolux

Twitter: twitter.com/Electrolux

Instagram: instagram.com/Electrolux 

Följ diskussionen genom att använda hashtag #electroluxideaslab och #deliciouschange.

 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke