Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux UltraPower imponerar på Smartsons testpiloter

Bilder

Electrolux UltraPower gör städningen såväl roligare som enklare enligt Smartsons testpiloter. Funktioner som lång batteritid och smart design imponerar och piloterna är eniga om att de rekommenderar produkten.

Smartson genomför årligen fler än 100 stora tester där fler än 75 000 testpiloter deltar. Nyligen fick 45 konsumenter möjlighet att testa Electrolux UltraPower ZB5022, den sladdlösa dammsugaren med kort uppladdningstid och lång drifttid som med hjälp av BrushRollClean™-teknologin ser till att damm och hårstrån försvinner från borsten och in i dammbehållaren med ett enkelt pedaltryck. Testpiloterna var imponerade och 100 % rekommenderade produkten.

Piloterna lyfte särskilt fram det faktum att UltraPower har en kraftfull motor och ett borstmunstycke som gör hemmet riktigt rent. Att dammsugaren också är enkel att använda, att den väger lite, har ett svängbart munstycke med ledlampor var också något som framhölls.

– Vi är väldigt glada över resultatet i Smartsons test. Det visar att sladdlösa dammsugare verkligen kan göra jobbet. På Electrolux arbetar vi ständigt med att utveckla våra produkter så att de går i linje med de behov våra konsumenter har i hemmet. Den uppskattning som testpiloterna uttrycker i sina utvärderingar visar på att vi lyckas med detta, och att vi därmed skapar förutsättningar för en trivsam hemmamiljö, säger Malin Källström, Product Line Manager Sweden Electrolux Floorcare & Small Appliances

Smartsons test genomförs utan kostnad för testpiloterna och uppgiften för dem är att testa produkten för att därefter dela sina upplevelser via en gemensam blogg, i sociala kanaler samt att ladda upp egna videoklippsrecensioner på YouTube. I slutet av testet utvärderas även produkten av testpiloterna.

För mer information kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke