Electrolux Newsroom Sweden

Ergorapido Power Edition: hemligheten bakom ännu kraftfullare städning

Bilder

Electrolux sladdlösa dammsugare Ergorapido har sedan lanseringen för tio år sedan hittat till miljontals hem runt om i världen och genom sin höga prestanda och smarta funktionalitet erbjuder Ergorapido just den flexibilitet som moderna konsumenter behöver. Nu tar Electrolux denna bästsäljare ytterligare ett steg och lanserar ett nytt Power Precision-munstycke som gör städningen än mer effektiv.

Smutsiga mattor, möbler och besvärliga ytor tillhör numera det förflutna. Nya och kraftfulla Ergorapido Power Edition erbjuder fullskalig allsidighet i städningen och med det specialdesignade och motoriserade munstycket Power Precision blir det nu enklare än någonsin att bli av med brödsmulor, djurhår och annan smuts. Att Ergorapido Power Edition står på egna ben innebär dessutom att du enkelt kan lämna den när du behöver en paus från städningen.

Ytterligare funktioner innefattar 180° EasySteerTM m
anövrering, vilket innebär att dammsugarhuvudet kan roteras i 180 grader, samt patenterad BrushRollClean™-teknologi som tack vare en pedal på munstycket gör det enkelt att ta bort exempelvis fibrer och hårstrån från borsten. Ergorapido Power Edition är också utrustad med DustSpotter LED-lampor som gör att du på ett effektivt sätt blir uppmärksam på damm i svåråtkomliga och mörka områden i ditt hem. Med hjälp av sitt 18V Litium HD TurboPower-batteri har Ergorapido Power Edition nu dessutom förbättrad sugkraft och längre drifttid.

– På Electrolux söker vi ständigt nya sätt att addera värde till våra kunders hem såväl som deras liv. Framtagandet av Ergorapido Power Edition är baserat på insikten att människor idag vill spendera mer tid med familjen och mindre tid på städning. Genom det nya Power Precision-munstycket har vi byggt vidare på Ergorapidos styrkor – dess mångsidighet och bekvämlighet – något som gör detta till en måsteprodukt för varje konsument med en modern livsstil, säger Malin Källström, Produktchef, Electrolux.

Electrolux Ergorapido Power Edition finns nu tillgänglig i Satin White metallfinish med en panel i borstad rostfri metall på fronten och säljs i Elgigantens butiker.

För med information eller pressbilder, kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke