Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux sponsrar Årets Kock och lyfter arbetet med att göra positiv skillnad

Den 2 februari 2017 avgörs det svenska mästerskapet i professionell matlagning där 8 finalister gör upp om titeln Årets Kock. Electrolux är återigen partner till vad som är Sveriges mest prestigefyllda gastronomitävling, denna gång med ett särskilt fokus på hållbara lösningar – för alla.

Finalen i det svenska mästerskapet i professionell matlagning, Årets Kock, går av stapeln den 2 februari 2017 på Malmö Arena. Efter en omfattande process med en digital uttagning, en uttagning där 40 kockar fick laga upp sin tävlingsrätt och en semifinal står nu 8 finalister redo att göra upp om titeln – Johan Backeus, Aveqia, Jesper Bogren, Heaven 23 Gothia Towers, Olle Broström,.  Fotografiska Stockholm AB, Martin Hansen, Grand Hotel i Lund, Oskar Mendelin, Restaurang Hantverket, Luqaz Ottosson, Luqaz MAT, Magnus Persson, Restaurang Hillenberg och Sebastian Thureson, Lilla Ego.

Electrolux har stöttat Årets Kock sedan början av 1990-talet med målet att tillsammans med landets främsta kockar inspirera till glädjefylld och kreativ matlagning samt vara en del av det gastronomiska Sverige. I år väljer man med sitt partnerskap att särskilt lyfta fram initiativet For the Better som syftar till att skapa bättre lösningar för såväl kunden och användaren som för planeten, att utveckla verksamheten med människor och miljö i åtanke och att skapa ett bättre samhälle genom att tillhandahålla hållbara lösningar för alla.

– Årets Kock är en viktig arena för oss och vi värnar om samarbetet med våra svenska kockar. Det känns extra spännande att genom årets partnerskap särskilt lyfta vårt arbete med att skapa bättre lösningar som gör en positiv skillnad i det dagliga livet – och för vår planet, säger Erika Boström, Consumer Activation Manager, Electrolux.

För med information, kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558. 

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke