Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux lanserar ComfortLift – en unik funktion för enklare hantering av disken

Bilder

Electrolux lanserar nu marknadens första diskmaskin med ComfortLift – en unik funktion som lyfter upp den nedre av diskkorgarna. ComfortLift gör det möjligt att i en mjuk rörelse föra upp disken till en bekväm höjd för att på ett enkelt och bekvämt sätt fylla och plocka ur diskmaskinen.

Unik innovation och flexibilitet – din väg till en bättre tillvaro i köket
Electrolux innovation ComfortLift är den första i sitt slag och erbjuder en helt ny möjlighet att på ett enkelt sätt fylla på, och plocka ur, disken. Med hjälp av den innovativa lyftmekanismen kan den nedre korgen lyftas upp automatiskt genom ett lätt tryck på handtaget, och du får därmed en mer bekväm tillvaro i köket.

– Vi är väldigt glada att nu lansera ComfortLift, en ny typ av funktion för våra diskmaskiner som vi ser fyller ett behov på marknaden. Disk är ett sådant moment som många vill göra så enkelt som möjligt och med ComfortLift hoppas vi därför kunna erbjuda en lösning som kan underlätta vardagen för konsumenter, säger Elin Milveden, Head of Product Line Kitchen, Electrolux Norden.

Också bland Electrolux återförsäljare ser man positivt på lanseringen av ComfortLift.

– ComfortLift är en banbrytande funktion i hur man plockar i och ur en diskmaskin. Något som man inte visste att man ville ha tills man får reda på att det finns, säger David Rönngård, produktchef vitvaror, Elgiganten.

Ny teknik för maximal torkeffekt
Utöver ComfortLift lanserar Electrolux nu en rad spännande funktioner för sina diskmaskiner, däribland den nya AirDry-tekniken som automatiskt öppnar diskmaskinen under den sista delen av programmet. På så vis möjliggörs maximal torkeffekt på ett helt naturligt sätt samtidigt som risken för vattenfläckar och höga energikostnader minskar.

ComfortLift kommer att finnas tillgänglig från och med 22 februari 2017 i fristående modell samt som helintegrerad lösning.

För mer information, kontakta Isabella Sehlström på isabella.sehlstrom@primegroup.com eller +46 725 040 558. Du kan också kolla in hur nya ComfortLift fungerar här

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke