Electrolux Newsroom Sweden

Dammsug från var som helst med Electrolux PUREi9

Ett rent hem är nu bara ett klick bort. Med PUREi9, Electrolux innovativa robotdammsugare, kan du skräddarsy ett städschema genom en app så att du nu kan städa hemma oavsett var du är.

Electrolux var pionjärer inom robotdammsugare och lanserade sin första modell redan 2001. Sedan dess har Electrolux arbetat kontinuerligt med att utveckla funktionalitet och design för att passa konsumenternas förväntningar och livsstil. Lanseringen av Electrolux PUREi9 är inget undantag och är utvecklad för att effektivt och smidigt ta hand om din städning.

PUREi9 skapar frihet

Hos konsumenter finns en stark önskan att få njuta mer av livet och få mer tid till familj och vänner istället för att lägga tid på hushållssysslor. Den avancerade och smarta innovationen bakom PUREi9 gör inte bara städningen enklare den sparar tid och ger möjlighet till större frihet att göra annat.

Nya Electrolux PUREi9 har ett 3D Vision™ system som möjliggör en strukturerad och precis städning. Roboten läser av hinder på olika nivåer vid varje städtillfälle och skapar en effektiv städplan över ditt hem istället för att planlöst studsa mot olika objekt. Med en app lägger du enkelt upp ett schema för när du vill att roboten ska städa och du kan starta städningen via appen även när du inte är hemma.

– Att ta hand om hemmet är en del av de flesta människors vardag och vi eftersträvar att göra den så bekymmerslös som möjligt. Den nya PUREi9 är kanske den bästa lösningen på det. Detta är en produkt som gör det möjligt för våra konsumenter att spendera mer tid och fokus på de saker som verkligen betyder något för dem, säger Malin Källström, Product Line Manager på Electrolux Sverige.

En komplett lösning för städningen

Att kunna lita på robotdammsugarens städkapacitet har varit en viktig faktor för Electrolux när man utvecklade PUREi9. Roboten planerar sin städning och känner av när den behöver laddas och åker då till laddningsstationen för att sedan fortsätta städningen där den senast slutade. Detta gör PUREi9 till en helt självständig robotdammsugare som inte kräver övervakning. Med ClimbForceDrive™ tar den sig över trösklar på 2,2 cm och i kombination med 3D Vision™-teknik förhindras PUREi9 från att fastna på mattor, under möbler eller från att ramla ner från trappor.

En unik design för det moderna hemmet

Hemmet kan ibland vara utmanande att städa, med komplex möblering och flera vinklar och hörn. Det är något som Electrolux PUREi9 har anpassats för och genom sin unika triangulära form Trinity shape™ och PowerBrush städar roboten noggrant längs väggar, runt möbler och i hörn. PUREi9 har en unik form och design, i kombination med en trendig färgpalett och noggranna materialval.

 

Cirkapris: 8995 kr

Produkten är tillgänglig i Sverige fr.o.m. 1 september

För mer information kontakta: Consumer Activation Manager Sweden, Erika Boström: erika.bostrom@electrolux.com

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke