Electrolux Newsroom Sweden

Städningen blir smidigare än någonsin med Electrolux nya dammsugare

Electrolux nya dammsugare PURE D9 gör städningen smidigare tack vare bättre kontroll och effektivitet. Med de markant större hjulen följer dammsugaren varje rörelse och underlättar din städning. PURE D9 utmärks dessutom av sin höga energieffektivitet.

I mer än 100 år har Electrolux försett sina konsumenter med innovativa lösningar för städning genom att alltid se till deras behov. Electrolux tar nu fasta på efterfrågan av en golvdammsugare som är så lättmanövrerad att den inte fastnar eller kör in i saker i ditt hem utan istället följer dina rörelser.

Rör dig smidigt och obehindrat när du städar

Vi vet att det viktigaste när du städar är att du lätt kommer åt överallt. Därför har Electrolux PURE D9 ett FlowMotion-system som garanterar mer följsam och precis städning. De stora hjulen och kullagermunstycket är designade för att tillsammans göra det enklare att styra dammsugaren genom ditt hem. På så sätt kan du enklare manövrera dammsugaren och undvika att den fastnar eller välter.

Städning är som bekant en del av människors vardag och därför har fokus legat på att ta fram en produkt som underlättar städningen så att våra kunder enkelt kan hålla rent hemma, säger Malin Källström, Product Line Manager. Med hjälp av en funktion som automatiskt justerar sugkraften efter typ av underlag slipper användaren ändra inställningen på dammsugaren när man exempelvis går från golv till matta, vilket gör städningen ännu enklare och smidigare.

Fläckfritt resultat

PURE D9 har ett inbyggt PureFlow-system som ökar energieffektiviteten med 30% jämfört med testvinnaren 2017, UltraOne ZUOGREEN+. Den är alltså mer miljövänlig än någonsin! Med det smarta 3-i-1-munstycket får du tre borsthuvuden som är anpassade för olika ytor. PURE D9 har dessutom ett CleanLift-handtag som gör att du kan ta ut dammsugarpåsen på ett hygieniskt sätt utan att spilla eller komma i direkt kontakt med smutsen.

Rekommenderas av Astma- och allergiförbundet

Pure D9 är Electrolux bästa dammsugare någonsin och elva modeller ur D9-serien är godkända och rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet. 

Ett brett sortiment

Med snygg och smart design kommer PURE D9 i 12 färger och lika många modeller.

Pris från 2 790 SEK

Tillgänglig hos alla stora branschkedjor.

För mer information, kontakta presskontakt Filippa Bolz på Filippa.bolz@primegroup.com eller per telefon på +46 761 39 43 90.

Electrolux Pressjour: +46 (0)8 657 65 07

Om Electrolux

Electrolux är en av världens ledande tillverkare av hushållsmaskiner och professionell köks- och tvättutrustning. Med konsumentinsikt som utgångspunkt skapar vi, i nära samarbete med professionella användare, omsorgsfullt designade, innovativa och hållbara produkter. Utbudet inkluderar kylskåp, ugnar, spisar, hällar, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare, luftkonditioneringar och småapparater. Under välkända varumärken som Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire och Electrolux Grand Cuisine säljs fler än 60 miljoner produkter årligen till kunder i över 150 länder. Under 2015 hade Electrolux en omsättning på 124 miljarder kronor och cirka 58 000 anställda. För mer information besök www.electroluxgroup.com.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke