Electrolux Newsroom Sweden

Electrolux uppmuntrar till kreativ frihet och socialt umgänge i köket

Bilder

Lanserar sin första induktionshäll med integrerad fläkt och flexibla zoner

Electrolux lanserar sin första induktionshäll med integrerad fläkt som kommer i två versioner; 800 Bridge och 800 FlexiBridge® – designad för att skapa kreativ frihet i köksplaneringen och bidra till matlagningsglädje i det sociala köket. Med hjälp av den intuitiva fläkten med Hob2Hood®-teknik justeras fläktens prestanda automatiskt efter behov och fortsätter jobba tills matlagningsoset är helt borta.

  • Induktionshäll med integrerad fläkt ger större frihet vid köksplanering och skapar utrymme för såväl matlagning som umgänge
  • Nytt integrerat ventilationssystem lätt att hantera med hjälp av Hob2Hood®-tekniken som justerar fläktens prestandanivåer automatiskt efter behov
  • Energieffektiv med en av de lägsta ljudnivåer på marknaden på fläktens maxkapacitet
  • Breeze-funktionen fortsätter att fräscha upp luften i köket med låg ljudnivå efter avslutad matlagning
  • Skräddarsytt 2-i-1-filter inkluderar både ett kol- och ett fettfilter som enkelt kan rengöras i diskmaskinen

“Det traditionella kökets uppbyggnad kan begränsa utrymmet för kreativitet och vi ser att dagens konsumenter söker mer och mer frihet när de planerar en uppgradering av sitt kök. Med vår nya induktionshäll med integrerad fläkt ger vi våra kunder möjligheten att designa kök som är mer välkomnande och ger utrymme att umgås i större sällskap under tiden maten tillagas,” säger Alexander Pierrou, General Manager Nordics, Electrolux.

Fläkten är placerad i mitten av induktionshällen och aktiveras när en kokzon används för att kraftfullt och tyst ta bort matlagningsos och ånga vid källan. Med Hob2Hood-tekniken justeras fläkten automatiskt, och ställs in efter värmen på hällens zon.

Det högeffektiva kanalfria systemet är enkelt att installera jämfört med andra produkter på marknaden. Filtret hjälper till att hålla luften i rummet fräsch och Breeze-funktionen ser till att fortsätta rengöra luften, med låg ljudnivå, även när matlagningen är avslutad.

Det avtagbara 2-i-1-filtret innehåller både ett kol- och ett fettfilter vilket hjälper till att hålla luften i köket fräsch och fläkten i gott skick under en längre tid. Det avtagbara filtret kan enkelt rengöras i diskmaskin och regenereras i ugnen för längre livslängd.

Electrolux induktionshällar med integrerad fläkt kommer i storlek 83 cm från maj 2022.

Ca-pris: 800 Bridge 25 795 SEK och 800 FlexiBridge® 33 595 SEK.

Dela den här artikeln och lägg till som bokmärke